About

DSC_0058 (2)

Rotary er et globalt nettverk av mer enn 1,2 millioner naboer, venner, ledere og problemløsere som kommer sammen for å skape positiv og varig endring i lokalsamfunnene i inn- og utland. Vår visjon:

Together, we see a world where people unite and take action to create lasting change – across the globe, in our communities, and in ourselves.

Vår guvernør Stig Asmussen er en kjent person i Rotary med et stort engasjement i egen klubb, distrikt og zone. Stig møtte Rotary gjennom Rotaract i 1982, på et tidspunkt hvor det var 15 aktive Rotaractklubber i Norge.

Stig var President i Oslo Rotaract Klubb og senere Landspresident for Rotaracterne i Norge. Han er første guvernør i Norge med bakgrunn fra Rotaract :

Vår guvernør 2017/18 ble tatt opp i Oslo Rotary Klubb i 1990. Han har ledet de fleste sentrale komiteer, har vært visepresident, og senere President i klubben i 2005/2006. Stig har vært distriktssekretær, og engasjert i forhold til kommunikasjon i distrikt 2310 og i NORFO. Stig var administrator for Georgiaprogrammet i nesten 20 år. I de siste årene har han også vært engasjert i public image teamet i zone 17 og 18.

Stig Asmussen er tildelt Paul Harris Fellow fra Oslo Rotary klubb og fra NORFO i 2013, samt fra Oslo Rotary Klubb i 2017

Du finner omfattende informasjon om Rotary

Rotary Internationals hjemmeside .

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: