Distriktskonferansen 2017

Det er en stor glede å kunne invitere deg til Distriktskonferansen 2017, som denne gang finner sted på Ullevål Business Center, Ullevål Stadion i Oslo, lørdag 28. oktober. Konferansen starter kl. 09.00 og avsluttes med årets happening på kvelden – Ut i det blå.
Distriktskonferansen er et av Rotaryårets desiderte høydepunkter. Distriktskonferansen inkluderer:
• Besøk fra RI Presidentens representant Past Governor Prof.dr.med Christof Hottenrott samt RI styremedlem PDG Mikale Ahlberg, som gir oppdateringer fra Rotary International som både inspirerer og motiverer deltakerne.
• Årsrapport fra Distrikt 2310 siste år, inkludert suksesshistorier og utfordringer
• Lokale og internasjonale foredragsholdere som foreleser over aktuelle emner relevante for distriktets medlemmer
• Tid til nettverk, fornye kontakt med venner, profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser, og finne inspirasjon for fortsatt tjeneste og samfunnsengasjement.
Rotarianere, ledsagere og gjester er alle velkomne til å delta. Kanskje har du en bekjent eller venn som kunne tenke seg førstehånds informasjon om Rotary. Ta vedkommende med! Ikke minst er det viktig å motivere klubbens nye medlemmer til deltakelse, nettopp for å bygge nettverk også utenfor egen klubb.
Årets distriktskonferanse har overskriften «Rotary – making a difference» i tråd med RI President Ian H.S. Riseleys tema for året. Vi kan love engasjerte foredragsholdere og spennende temaer som gir deg førsteklasses bakgrunn for egne meninger.
Foredragsholderne er ressurspersoner med omfattende erfaring innenfor sine felter.
Etter svært gode tilbakemeldinger fra kveldsarrangementet under PETS/Distriktstreningen i vår, arrangerer vi også under Distriktskonferansen lørdag kveld et «Ut i det blå» arrangement Vi håper du har lyst til å bruke denne unike mulighet til å bli enda bedre kjent, og håper at flest mulig vil delta!
Distriktskonferansen 2017 finner du programmet, påmeldingsinformasjon og priser for konferansedagen, kveldsarrangement og overnatting. Pass på at du får meldt deg på «Ut i det blå» arrangementet. Vi kan dessverre ikke garantere plass for etteranmeldte.
Oppdatert informasjon og nyheter om Distriktskonferansen 2017 vil du også finne på Facebook: Distriktskonferansen 2017


Har du spørsmål om arrangementet, kan disse rettes til District Conference Chair Marianne Smith Magelie på e-post: msma@online.no .
Vi gleder oss til å se deg i Oslo 28.oktober 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: