Rotaryåret 2017/18 – Årsmelding

Da er min årsmelding for Rotaryåret 2017/18 levert. Den kan lastes ned fra hjemmesiden til distriktet under fanen Distrikt/Årsmeldinger eller direkte via denne link :

Årsmelding

Årsmeldingen er litt annerledes enn tidligere år. Jeg har lagt litt større vekt på en del redaksjonelt stoff , herunder en presentasjon av aktiviteten i distriktet, arrangementer og ikke minst guvernørens besøksrunde, hvor alle besøkte klubber er presentert – det meste illustrert av et omfattende billedmateriale.

Det er ikke mulig å presentere alt – men det ble i hvert fall et skjønnsomt utvalg. Som vanlig ligger også regnskapet for fjoråret vedlagt. Jeg har også vedlagt Svein Eysteins budsjett for Rotaryåret 2018/19. Videre det nye styredokumentet for distriktet, samt en grundig presentasjon av aktivitetene knyttet opp mot The Rotary Foundation.

A8413138-web

I innledningen har jeg også skrevet noe om distriktets historie og vårt guvernørkjede, informasjon som tidligere er delt her på bloggen. Jeg håper at alle finner noe leseverdig og hyggelig å se tilbake på. Også for meg blir det en fin «minnebok».

Det ble et begivenhetsrikt år med mange gode møteplasser. Som dere vet er det er en fantastisk reise en får lov til å gjennomføre som guvernør. Så får vi tro at vi sammen gjorde en forskjell, og bragte Rotary i vårt distrikt et (eller to) skritt videre!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: